Ana içeriğe atla

DÜĞÜN FOTOĞRAFÇINIZI SEÇERKEN

 


O muhteşem günden geriye kalacak olan tek kanıt şüphesiz ki fotoğraf ve videolarınız olacaktır. Bir de hafızanızda kalanlar. Yıllar sonra çocuklarınıza ve hatta torunlarınıza o günü yaşatabileceğiniz , zaman zaman açıp aynı heyecanı ve tutkuyu hissedebileceğiniz tek veri o anlara ait fotoğraflarınız .Bunun için titiz bir araştırma gerekiyor.


İşini sevdiğiniz  en az dört en fazla altı fotoğrafçı bulun, bütçesi sınırlı iki veya üç kişiyle telefon görüşmeleri planlayın ve fotoğraflarınızı seveceğiniz konusunda sizi en rahat ve emin hissettirenleri seçin.


Çoğu fotoğrafçı, web sitelerinde, sosyal medya platformlarında ve pazarlama materyallerinde en sevdikleri fotoğrafları öne çıkarır. En iyinin en iyisini görmek harika olsa da, her zaman bir düğünden en az bir tam galeri görmelerini istemelerini tavsiye ediyoruz, böylece sadece muhteşem manzara portrelerini değil, aynı zamanda her fotoğrafçının nasıl daha standart bir düğün yakaladığını da görüyorsunuz. Web sitesindeki biyografileri okumayı ve hikayelerini Instagram' da takip etmeye başlamanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz “Bu, onlarla yüz yüze hiç tanışmamış olsanız bile, onlara bağlı hissetmenize yardımcı olacaktır. Düğün gününü, eski bir arkadaşın sizi  fotoğrafladığını hissedeceksiniz. Çoğu fotoğrafçı sizi takip edecek ve sosyal medyada sizinle iletişime geçecek ve böylece sizi tanıyormuş gibi hissedecek. Düğün gününden önce bir bağlantı kurmak herkesi rahatlatır ve bu da düğün fotoğraflarınıza yansır. 


Düğün gününüzden önce ve bu gün boyunca birlikte nasıl çalışacağınızı anlamak belki de daha da önemlidir.


Siz ve fotoğrafçınız günün programını, çekimin nerede gerçekleşeceği, hangi metaryallerin kullanılacağı, tercih ettiğiniz konsept tercihlerini belirlemek için etkinliğinizden ne kadar önce buluşacaksınız? 


Fotoğrafçınızın önceden hangi bilgilere ihtiyacı var? 


Fotoğrafçınız her şeyin sorunsuz çalışmasını sağlamak için bir zaman çizelgesi oluşturacak mı? 


Düğün günü öncesinde her şeyi planlamak o gün daha az yorulmanızı sağlayacak, stres olmayacaksınız planlı olmak sizi rahat hissettirecektir. Ayrıca olası aksiliklerin önüne geçecektir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dermaroller

Merhaba Arkadaşlar Bu yazımda yaklaşık 5 haftadır kullanmakta olduğum ve çok memnun kaldığım bir üründen bahsedeceğim.Dermaroller.  Nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl kullanılır ? Dermaroller nedir ? Dermaroller silindir şeklinde üzerinde 540 tane iğne bulunan,ölçüleri evde uygulama için uygulama yapılacak bölgeye göre değişiklik gösteren rulo şeklinde bir alettir.Cilt üzerinde kesinlikle basınç uygulamadan gezdirilerek uygulanır.Uygulama sonrası bölgede 2000 üzerinde mikro kanal açılıyor ve yaklaşık 15 saniye açık kalıyor.Kullanmakta olduğumuz serum veya kremin cildin alt tabakasına ulaşmasını, daha hızlı ve etkili emilmesini sağlıyor. Ne işe yarar? Dermaroller en çok tercih edildiği bölge yüz bölgesidir. Anti-aging ve akne izleri başta olmak üzere deri çatlakları, göz altı torbaları ve morlukları, cilt lekeleri, yoğun saç kaybı sorunları tercih edilmektedir. Dermaroller yüz, el, ayak, selulit olan bölgelerde sıklıkla kullanılır. Yaşlı ve yıpranmış cildin hücrelerini yeniler Cil

OTUZUNDAN SONRA BİR KADIN

Her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu söylerler hep,bence de öyledir.En azından yolun bu kısmına kadar öyleydi. Fakat Otuzundan sonra hayatın tüm güzelliklerinin farkına varıyorsunuz.Zaman çok kıymetli,yaşanmışlıklara ait tecrübeler ise yolun burdan sonraki kısmı için bir ışık,yada yol sapaklarında bir yön pusulası. Otuzundan sonrası bir kadın için Devrim sayılmalı öncesi ve sonrası kesinlikle bir belgesele konu olmalı. OTUZUNDAN SONRA BİR KADIN Sizi kolay kolay kıskanmaz.Kendinden daha genç ve hatta daha güzel arkadaşıyla tanıştırır.Sorgulamaz yanındaki adama güvendiği için değil.Kendine Güvendiği için ;) Sizinle garip tv programları yada belgesel izlemek istemiyorsa sizi darlamaz.Yapacak daha keyifli bir şey bulup ona çoktan dalmıştır bile. Arkadaşlarınızla program yapmanız onu rahatsız etmez hatta kendisine vakit ayıracağı için mutlu bile olabilir.Emin olun yapacak bir sürü işi vardır. Otuzundan sonra bir kadın kendini ve kimden ne istediğini bilir.

MERHABA BEN APTAL

MERHABA Ben Aptal .Hiç kimsenin hiç kimsesi,gerçekte aciz bir kul. Şimdiye kadar Tüm hayatını etrafındakilere iyilik ve güzellik yaymak için yaşayan. Fakat hep kötülüklerle sınanan. Nihai amacı para ile satın alınamayacak her şeye sahip olmak olan ,gerçekte bir kaç sağlam dostu dışında hiç birisine sahip olamayan. Kimseye kin ve düşmanlık beslemeyen. Fakat dostundan çok düşmana sahip olan. İnsanların çıkmazlarını onlar söylemeden hissedip bir nebze olsun aydınlatmak için çabalayan. Fakat yine insanlar tarafından çıkmazlara bırakılan. Tek ışığının maneviyat olduğunu bilen. Yine o ışığı elinden almak isteyenlerle çepeçevre gafletle sarılmış. İçi güzel olsa da elinizdeki hançerlerle sadece sivri dili ve deli cesareti ile karşı koyabilen. Gerçekte Kahpeliğin kendi karakterinizle,onun çaresizlikleri ve çıkmazlarını koz olarak kullanmaya çalışarak öğrettiğiniz. Cesaret edemediğiniz her şeyi korkusuz ve dürüstçe haykırdığı için kötü bildiğiniz. Dönme dolap denince aklına asla ç