Ana içeriğe atla

DAMATLIK SEÇERKEN !







 Damatlık seçimi de en az gelinlik kadar özen ve önem ister. Doğru damatlık seçimi ile eşinizi kendinize bir kez daha hayran bırakabilirsiniz.


Damatlık seçerken önce düğün mekanınıza karar vermiş olmanız gerekiyor. Sonrasın da Gelinliğe uygun olması için biraz bilgi alabilirsiniz.Gelinliği düğünden önce görmenizi istemeyeceklerdir.En azından kumaşı,dokusu,modeli konusunda küçük fikirler alırsanız bütünlük sağlamak konusunda size kolaylık sağlayacaktır.


Kır Düğünü


Balo Salonu 


Plaj Düğünü


Sizin tercihiniz hangisi?


Kır Düğünü 


Tercihiniz doğa içerisinde bir Kır düğünü ise pastel tonlar keten dokular tercih edebilirsiniz.Askı ile desteklenmiş pastel tonlarda takım elbiseler ve makosen ayakkabılar tercih edin.


Balo Salonu


Düğününüzü otelin balo salonunda ya da gösterişli bir mekanda yapmayı düşünüyorsanız. Şık ve asil duruşuyla smokin doğru seçim olacaktır. Siyah smokin geleneksel şıklığın göstergesi olsa da son yıllarda renk tercihleri konusunda farklı alternatiflerde fark arayan damatlar için sunulmakta.


Plaj Düğünü


Düğününüz sahilde kumlar üzerinde yada bir teknede gerçekleştirmeyi planlıyorsanız smokin veya ağır birtakım elbise doğru bir tercih olmayacaktır.Hava sıcaklığını göz önünde bulunduracak olursak keten takım elbiseler doğru tercih olacaktır.


AYAKKABI


Damatlığınızın altına giyeceğiniz ayakkabı damatlığınızın tarzına uygun olmalı ağır ve şık görünümlü bir damatlığın altına giydiğiniz spor model ayakkabı zıt bir görünüm sunacaktır. Düğününüz de  en çok ayakta kalan çift siz olacaksınız bu yüzden giydiğinizde ayağınızın rahat edeceği damatlığınıza ve mevsime uyumuna özen göstermelisiniz Unutmadan ayakkabınızı damatlığınızdan önce almalısınız ve damatlık provalarında mutlaka yanınızda bulundurmalısınız.


KOL DÜĞMELERİ


Kol düğmesi kullanacaksanız geometrik şekilli altın ,gümüş düğmeleri tercih edebilirsiniz .Kravat iğnesi kullanacaksanız da kol düğmeleri ile takım olmasına özen göstermelisiniz.


PAPYON,FULAR ,KRAVAT


Öncelikle hangisini takmak istediğinize karar verin tercihiniz fular olacaksa unutmamanız gereken detay yelek giymeniz gerekeceği mevsime ve mekana olan uyumunu hatırlatmakta fayda var .


KEMER-PANTOLON ASKISI-KUŞAK


Klasik olarak kemer kullanmak istiyorsanız çok uzun olmamasına ve renginin uygun olmasına dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Kuşak kullanmak isterseniz pilelerinin mutlaka içe dönük olması gerektiğini unutmamak gerekiyor.Kuşak yerine size yukarıda verdiğimiz kısa hatırlatmaları göz önünde bulundurarak pantolon askısı da tercih edebilirsiniz.


YELEK


Yelek tercih edecekseniz vücudunuzu sarmasına ,göğüs kısmının rahat olmasına ve yeleğin arkasının ayarlanabilir bantlı olmamasına özen göstermeniz gerekiyor ceketi çıkartmaz istediğini,zde sırt kısmındaki bantlar hoş bir görüntü sergilemeyecektir.Yelek boyunuzun pantolonunuzun bel kısmının biraz üzerine çıkmasına dikkat edin.


ÇORAP


Önemesiz gibi görünse de her oturup kalktığınızda görünecektir .Ayağınızın rahat etmesi için uygun çorabı seçerken motifli geometrik şekilli çoraplardan uzak durulmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dermaroller

Merhaba Arkadaşlar Bu yazımda yaklaşık 5 haftadır kullanmakta olduğum ve çok memnun kaldığım bir üründen bahsedeceğim.Dermaroller.  Nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl kullanılır ? Dermaroller nedir ? Dermaroller silindir şeklinde üzerinde 540 tane iğne bulunan,ölçüleri evde uygulama için uygulama yapılacak bölgeye göre değişiklik gösteren rulo şeklinde bir alettir.Cilt üzerinde kesinlikle basınç uygulamadan gezdirilerek uygulanır.Uygulama sonrası bölgede 2000 üzerinde mikro kanal açılıyor ve yaklaşık 15 saniye açık kalıyor.Kullanmakta olduğumuz serum veya kremin cildin alt tabakasına ulaşmasını, daha hızlı ve etkili emilmesini sağlıyor. Ne işe yarar? Dermaroller en çok tercih edildiği bölge yüz bölgesidir. Anti-aging ve akne izleri başta olmak üzere deri çatlakları, göz altı torbaları ve morlukları, cilt lekeleri, yoğun saç kaybı sorunları tercih edilmektedir. Dermaroller yüz, el, ayak, selulit olan bölgelerde sıklıkla kullanılır. Yaşlı ve yıpranmış cildin hücrelerini yeniler Cil

OTUZUNDAN SONRA BİR KADIN

Her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu söylerler hep,bence de öyledir.En azından yolun bu kısmına kadar öyleydi. Fakat Otuzundan sonra hayatın tüm güzelliklerinin farkına varıyorsunuz.Zaman çok kıymetli,yaşanmışlıklara ait tecrübeler ise yolun burdan sonraki kısmı için bir ışık,yada yol sapaklarında bir yön pusulası. Otuzundan sonrası bir kadın için Devrim sayılmalı öncesi ve sonrası kesinlikle bir belgesele konu olmalı. OTUZUNDAN SONRA BİR KADIN Sizi kolay kolay kıskanmaz.Kendinden daha genç ve hatta daha güzel arkadaşıyla tanıştırır.Sorgulamaz yanındaki adama güvendiği için değil.Kendine Güvendiği için ;) Sizinle garip tv programları yada belgesel izlemek istemiyorsa sizi darlamaz.Yapacak daha keyifli bir şey bulup ona çoktan dalmıştır bile. Arkadaşlarınızla program yapmanız onu rahatsız etmez hatta kendisine vakit ayıracağı için mutlu bile olabilir.Emin olun yapacak bir sürü işi vardır. Otuzundan sonra bir kadın kendini ve kimden ne istediğini bilir.

MERHABA BEN APTAL

MERHABA Ben Aptal .Hiç kimsenin hiç kimsesi,gerçekte aciz bir kul. Şimdiye kadar Tüm hayatını etrafındakilere iyilik ve güzellik yaymak için yaşayan. Fakat hep kötülüklerle sınanan. Nihai amacı para ile satın alınamayacak her şeye sahip olmak olan ,gerçekte bir kaç sağlam dostu dışında hiç birisine sahip olamayan. Kimseye kin ve düşmanlık beslemeyen. Fakat dostundan çok düşmana sahip olan. İnsanların çıkmazlarını onlar söylemeden hissedip bir nebze olsun aydınlatmak için çabalayan. Fakat yine insanlar tarafından çıkmazlara bırakılan. Tek ışığının maneviyat olduğunu bilen. Yine o ışığı elinden almak isteyenlerle çepeçevre gafletle sarılmış. İçi güzel olsa da elinizdeki hançerlerle sadece sivri dili ve deli cesareti ile karşı koyabilen. Gerçekte Kahpeliğin kendi karakterinizle,onun çaresizlikleri ve çıkmazlarını koz olarak kullanmaya çalışarak öğrettiğiniz. Cesaret edemediğiniz her şeyi korkusuz ve dürüstçe haykırdığı için kötü bildiğiniz. Dönme dolap denince aklına asla ç